Onze klanten blijven in beweging. Zij vertellen zelf hoe.

Het doel van NDG Health is om medewerkers aan het werk te houden. Of dit nu uit re-integratie, onderzoek of aanpassingen voortvloeit. Er wordt altijd geprobeerd om het optimale te halen uit de mogelijkheden die er zijn. Zo blijven mensen in beweging en voorkomen we stilstand. Dat is goed voor iedereen. Want door medewerkers in beweging te houden, blijven ook de werkgever en het bedrijfsproces in beweging.

Wij blijven met de volgende werkgevers in beweging

HEMA ervaart NDG Health als een professionele organisatie met arbeidsdeskundigen die HEMA en zijn werknemers voorzien van vakkundig en praktisch advies bij re-integratie. NDG Health werkt daarnaast actief mee in het verlagen en voorkomen van verzuim bij onze medewerkers.

Dhr. A.L. Mulder, HR Services Verzuim en Re-integratie, HEMA

Sherpa werkt inmiddels ruim 5 jaar met NDG Health samen op gebied van arbeidsdeskundige vraagstukken binnen diverse thema’s. NDG Health staat garant van onafhankelijk en deskundig advies met korte doorlooptijden. Een groot pluspunt is kennis en ervaring in de zorg, wat zich vertaalt in praktische adviezen.

Mw. A. Kos, P&O Adviseur, Sherpa

Hessing BV werkt samen met NDG Health bij de aanpak van verzuim, waarbij de kracht van NDG Health ligt in het vertalen van de complexe arbeidsdeskundige vraagstukken in heldere en praktische adviezen. NDG Health is betrokken bij onze medewerkers en organisatie en kan snel meedenken en adviseren als dit nodig is.

Mw. N. van den Hoogen, P&O Adviseur, Hessing Helmond BV

Contact

Laten we om te beginnen gewoon eens kennismaken. Dan vertel jij ons waar we je mee kunnen helpen. En dan laten wij zien hoe we dat bij NDG Health doen.

Captcha onduidelijk? Klik hier om aan te passen. captcha txt